• UrbanSofa Overland Sofa
  • UrbanSofa Overland Sofa
  • UrbanSofa Overland sofa detail

Overland sofa

De sofa opnieuw uitgevonden. Zo laat de UrbanSofa Overland sofa zich het best omschrijven. Plof heerlijk in de dubbele rugkussens en droom weg bij je favoriete serie of film. Ga languit op de bank en geniet van de met latex gevulde leuningen. Gooi de rugkussens eruit en de bank is groter dan je eigen matras. Iets actiever zitten? Leg het meegeleverde rolkussen in je rug en lees actief de krant of werk met je notebook op schoot. Dat rolkussen is ook een lekker steuntje in de nek en heerlijk om je hoofd op te leggen tijdens een wel verdient dutje op je nieuwe loungebank.
Ook verkrijgbaar als hoekbank en loungebank.

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!
Bekijk de stoffencollectie en stel zelf je bank samen!

Sofa: € 1.499 € 995

Bekijk de stoffen collectie en stel je bank zelf samen

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.