Noowa Oak Tafels

Verkrijgbaar in vele opstellingen en afmetingen

Deze schitterende eiken Noowa Oak tafels vinden hun oorsprong in het Indiase dorpje Noowa. In Rajasthan staat Fort Noowa en tijdens een bezoek aan dat Fort werd UrbanSofa geïnspireerd door de strakke maar toch stijlvolle lijnen.
Door het gebruik van een massief eiken toplaag van 5mm heeft elke tafel zijn eigen unieke karakter. Het zwarte stalenonderstel maakt de beleving compleet. Past in elk interieur.
Ook leverbaar als eettafel.

Salontafel: € 539 € 295

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.