Caro Tafels

Verkrijgbaar in vele opstellingen en afmetingen

Rond is het nieuwe vierkant, dus met de Caro tafels is jouw interieur weer helemaal bij de tijd. Het gebruik van mooie materialen, zoals massief hardhout en zwart staal geven de Caro tafels een exclusieve uitstraling.
De tafels zijn leverbaar in een versie met of zonder met onderblad. Ideale bergruimte voor je favoriete boek en de afstandsbediening of een heerlijk strak en opgeruimd design.

Salontafel: € 329 € 219

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.