Andalusië Tafels Gold en Silver

Verkrijgbaar in vele opstellingen en afmetingen

Het blad van de Andalusië tafels Gold en Silver heeft een prachtig motief geïnspireerd uit de patronen die de ontwerpers van UrbanSofa tegenkwamen in de Indiase cultuur. Dit motief wordt zorgvuldig door hun ambachtslieden in het metalen blad geslagen. Het onderstel van de tafels is gemaakt van zwart metaal en geeft de Andalusië een hedendaagse uitstraling.
Daarnaast zijn de tafels verkrijgbaar in een versie met of zonder onderblad. Ideale bergruimte voor je favoriete boek of een heerlijk strak en opgeruimd design.
De Andalusië is een resultaat van jarenlange kennis en puur vakmanschap.

Salontafel: € 419 € 279

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.