UrbanSofa Outdoor

De mooiste collectie UrbanSofa Outdoor meubels van Europese kwaliteit tegen een messcherpe prijs vind je bij Enjooi…

Je koopt natuurlijk niet ieder dag een nieuw tuinmeubel. Het is daarom van belang alle mogelijkheden te bekijken voordat je overgaat tot aankoop. Wat voor tuin heb je en wat voor soort meubel sluit hier mooi op aan? Hoeveel ruimte heb je en wat voor bekleding zoek je? Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens en decoratiekussens en maak een keuze uit de 5 Sunbrella meubelstoffen. Keuze gemaakt? Dan gaan UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Bekijk hier de modellen uit onze UrbanSofa Outdoor collectie.

UrbanSofa Outdoor Provence

 

Provence Outdoor

Vanaf:  € 1.799  € 1.295

UrbanSofa Outdoor Marbella

 

Marbella Outdoor

Vanaf:  € 1.699  € 1.195

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.