• UrbanSofa Cesano Loungebank
  • UrbanSofa Cesano Loungebank
  • UrbanSofa Cesano Loungebank

Cesano Loungebank

Een schitterende combinatie tussen vormgeving en comfort. Een eigentijdse hoekbank voor iedere woonkamer. De brede armleuningen en pootjes van massief
geborsteld aluminium geven de Cesano loungebank zijn kenmerkende, stoere en eigentijdse uitstraling. Een schitterende bank met karakter die perfect past bij een inrichting met een industriele sfeer.
Ook leverbaar als sofa of hoekbank.

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!

Loungebank: € 2.399 € 1.695

Bekijk de stoffen collectie en stel je bank zelf samen

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.