• UrbanSofa Montreal hoekbank

Montreal hoekbank

Deze fantastische UrbanSofa Montreal hoekbank nodigt je uit om heerlijk op weg te dromen. De licht gebogen armleuningen geven het model een romantisch karakter en zijn volledig met de hand gecapitonneerd. Met een vintage stof uit de collectie meubelstoffen past de loungebank ook uitstekend in een stoer interieur. Al met al een prachtige aanwinst in ons assortiment en nu al een regelrechte topper.
De Montreal is leverbaar van comfortabele loveseat tot mega grote hoekbank. Met de keus uit drie verschillente typen rugkussens geef je de bank nog een extra persoonlijke touch.
Ook leverbaar als loungebank en sofa.

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!

Hoekbank: € 4.699 € 2.595

Bekijk de stoffen collectie en stel je bank zelf samen

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.