• UrbanSofa Merlin hoekbank
  • UrbanSofa Merlin hoekbank

Merlin Hoekbank

Een echte topper uit de UrbanSofa Country & Lifestyle collectie.
De Merlin hoekbank heeft een tijdloos design en door zijn veelzijdigheid past deze heerlijke hoekbank in ieder interieur. Zo kunnen de armleuningen bijvoorbeeld worden voorzien van chrome of bronzen nagels, is er keuze uit 3-typen rugkussen en kan de bies op de kussens naar wens in een contrasterende stof worden geleverd.
Ook leverbaar als sofa of loungebank.

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!

Hoekbank: € 2.799 € 1.995

Bekijk de stoffen collectie en stel je bank zelf samen

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.