• UrbanSofa Lorenzo hoekbank

Lorenzo hoekbank

De perfecte combinatie tussen landelijk, eigentijds en lifestyle. De UrbanSofa Lorenzo is een zeer comfortabele hoekbank met een stijlvolle finish.
Door de designers onder leiding van Ira Ness is vooral veel aandacht besteed aan de afwerking. Zo zijn de armleuningen breder dan gebruikelijk en lopen de kussens aan de bovenkant rond voor een stoer en stijlvol aanblik. Door geen band aan te brengen aan de bovenkant van de rugkussens hebben de designers een speels accent toegevoegd aan deze eigentijdse lifestyle hoekbank. Deze unieke kenmerken maken de Lorenzo hoekbank een designtopper voor ieder interieur.
Tevens leverbaar als sofa en loungebank.

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!

Hoekbank: € 3.099 € 2.195

Bekijk de stoffen collectie en stel je bank zelf samen

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.