• UrbanSofa Levante loungebank
  • UrbanSofa Levante loungebank

Levante Hoekbank

Iedere UrbanSofa Levante hoekbank wordt volledig met de hand gemaakt en op ambachtelijke wijze gecapitonneerd. Een heerlijke bank met een landelijke en romantische uitstraling. Door de talloze mogelijke opstellingen kun je de Levante verkrijgen van sofa tot mega grote hoekbank. Heb jij je keuze gemaakt? Dan gaan de stoffeerders  van UrbanSofa voor je aan de slag en zit jij binnenkort op een van de aller mooiste banken.
De Levante hoekbank is een schitterende aanwinst voor de Lifestyle collectie.
Ook leverbaar als sofa en loungebank.

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!

Hoekbank:  € 3.499 € 2.495

Bekijk de stoffen collectie en stel je bank zelf samen

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.