• UrbanSofa Fabio hoekbank

Fabio Hoekbank: een echte eyecatcher die past in iedere woonkamer

Heerlijke grote vintage hoekbank uit onze Country&Lifestyle collectie. De UrbanSofa Fabio hoekbank is een echte eyecatcher in elk interieur. Het robuuste design in combinatie met fraai vormgegeven armleuningen zorgen voor een model met body.
De fraai afgewerkte leuningen geven deze sofa een stoer aanblik en zijn te verkrijgen met een bies of nagels. De houtenknopen in de rugkussens van de presto uitvoering zijn met de hand vervaardigd van Europees Eikenhout en geven de bank een landelijk accent.
Ook leverbaar als sofa en loungebank.

Verkrijgbaar in vele opstellingen, afmetingen en meer dan 200 stoffen!
Bekijk de stoffen collectie en stel zelf je bank samen!

Hoekbank:  € 3.399  € 1.895

Bekijk de stoffen collectie en stel je bank zelf samen

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.