• UrbanSofa Parma Fauteuil
  • UrbanSofa Parma Fauteuil
  • UrbanSofa Parma Fauteuil
  • UrbanSofa Parma Fauteuil

Parma Fauteuil

Verkrijgbaar in vele stoffen en afmetingen
Stel zelf je fauteuil samen!

Heerlijk stoer en robuust met een unieke zit. Een verend interieur in de rug geeft de Parma fauteuil een fantastisch comfort. Echt een stoel die je geprobeerd moet hebben.
De Parma is geheel af te stemmen op je eigen interieur. Nadat je heb gekozen uit een van de ruim 200 stoffen wordt de Parma fauteuil voor jouw geproduceerd. Een topstoel nu voor een zeer schappelijke prijs.

Fauteuil: € 749 € 495

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.