• UrbanSofa Robin eettafel
  • UrbanSofa Robin eettafel
  • UrbanSofa Robin eettafel
  • UrbanSofa Robin eettafel
  • UrbanSofa Robin eettafel
  • UrbanSofa Robin eettafel

Ronde Robin eettafel

Verkrijgbaar in vele opstellingen en afmetingen

Niets zo gezellig dan eten aan een ronde Robin eettafel. De UrbanSofa ronde tafels zijn daarom razend populair en niet meer weg te denken uit ons assortiment.
Al onze eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de  Robin eetkamertafelcollectie hebben daardoor een schitterende, rijke uitstraling. Elke eetkamertafel is uniek, je haalt dus een zeer exclusief meubel in huis. De tafelbladen uit de Robin collectie zijn tot wel vijf centimeter dik en geheel massief (dus niet opgedikt!*).

Tafel: € 1.049 € 695

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.