• UrbanSofa Rochdale eettafel
  • UrbanSofa Rochdale eettafel
  • UrbanSofa Rochdale eettafel
  • UrbanSofa Rochdale eettafel

Rochdale Eettafel

Verkrijgbaar in vele opstellingen en afmetingen

Eten in een romantische sfeer aan een prachtige houten Rochdale eettafel. Onze landelijke tafels uit de Rochdale serie stralen pure rijkdom en kwaliteit uit. Prachtig ingelegd massief hardhout op een eigentijds zwart onderstel. De Rochdale tafelserie is gegarandeerd de blikvanger van je interieur. Een serie waar je niet op uitgekeken zult raken. Optioneel kan het blad in vier kleuren; transparant, rustiek, grey wash of black worden geolied.
De Rochdale tafels bestaan uit een complete serie van salontafel, eetkamertafels, TV dressoirs en hoektafeltjes.

Tafel: € 1.049 € 695

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.