• UrbanSofa Sven eetkamerbank
  • UrbanSofa Sven eetkamerbank
  • UrbanSofa Sven eetkamerbank
  • UrbanSofa Sven eetkamerbank
  • UrbanSofa Sven eetkamerbank

Sven eetkamerbank

Verkrijgbaar in meer dan 200 stoffen
Stel zelf je eetkamerbank samen!

De Sven eetkamerbank is een bank waarmee je heerlijk uren kunt na tafelen. De opstaande bies geeft de Sven zijn karakteristieke stoere uitstraling.
Naar wens is de Sven te voorzien van een Lifestyle handle, Square hanger of een van de andere handgrepen uit de UrbanSofa collectie.
Een heerlijk comfortabele eetkamerbank die past in ieder interieur. Maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en leder voor een persoonlijke touch.
Ook leverbaar als eetkamerstoel.

Eetkamerbank: € 589 € 389

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.