• UrbanSofa Sheffield eetkamerstoel
  • UrbanSofa Sheffield eetkamerstoel
  • UrbanSofa Sheffield eetkamerstoel
  • UrbanSofa Sheffield eetkamerstoel
  • UrbanSofa Sheffield eetkamerstoel

Sheffield eetkamerstoel

Verkrijgbaar in meer dan 200 stoffen
Stel zelf je eetkamerstoel samen!

De Sheffield eetkamerstoel is inmiddels een vast waarde in de romantische en lifestyle interieurs. Een schitterende gecapitonneerde stoel met een heerlijk comfort.
Leverbaar in meer dan 200 stoffen en voor jouw geproduceerd in de UrbanSofa Europese topfabriek. De Sheffield is niet voor niets een van de toppers in onze collectie.
Een prachtige eetkamerstoel voor een goede prijs.

Eetkamerstoel: € 279 € 199

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.