• UrbanSofa Imola eetkamerstoel
  • UrbanSofa Imola eetkamerstoel

Imola eetkamerstoel

Verkrijgbaar in meer dan 200 stoffen
Stel zelf je eetkamerstoel samen!

Op zoek naar een comfortabele eetkamerstoel? Dan moet je zeker de UrbanSofa Imola eetkamerstoel eens komen bekijken. De eetkamerstoel Imola zit niet alleen heerlijk, maar heeft ook nog eens een stijlvolle en eigentijdse uitstraling. Kies uit meer dan 200 stoffen en leder en de Imola eetkamerstoelen worden speciaal voor jou in de Europese fabriek van UrbanSofa gemaakt.

Eetkamerstoel: € 199 € 129

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.