• UrbanSofa Cleveland eetkamerstoel
  • UrbanSofa Cleveland eetkamerstoel
  • UrbanSofa Cleveland eetkamerstoel
  • UrbanSofa Cleveland eetkamerstoel
  • UrbanSofa Cleveland eetkamerstoel

Cleveland eetkamerstoel

Verkrijgbaar in meer dan 200 stoffen
Stel zelf je eetkamerstoel samen!

De Cleveland eetkamerstoel is helemaal van nu en daarmee modern maar door de duidelijke retro-invloeden toch ook zeker van een tijdloos design.
Een echte topper in onze collectie. Industrieel, stoer en retro maar met een andere stofkeuze ook modern of juist romantisch. De stoel past in elk interieur en staat door zijn iets gebogen rug niet alleen bij een rechthoekige eettafel maar ook voortreffelijk bij een ronde eettafel.

Eetkamerstoel: € 239 € 169

Waarom kiezen voor een UrbanSofa meubel?

Persoonlijk voor jou
Kies de opstelling, maat, zitdiepte, rugkussens, pootjes en decoratiekussens en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten
leder. Keuze gemaakt? Dan gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Handwerk en vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Persoonlijk voor jou.

Scherp geprijsd
Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn voor jou belangrijk.
Het liefst tegen een scherpe prijs. Zo’n uitdaging gaan wij graag aan. Door kostbare schakels uit het proces weg te laten bespaart UrbanSofa niet alleen veel op de kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Zo doen ze bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze jouw nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar Enjooi..

3 jaar garantie
UrbanSofa staat voor wat ze maken en geven je daarom naast de service van Enjooi 3 jaar fabrieksgarantie.
Dat vinden we belangrijk.