UrbanSofa-Giorno-Hoekbank-banner

UrbanSofa; fabrieksverkoop van kwaliteitsmeubels, geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Een echte UrbanSofa, helemaal speciaal met de hand voor jou gemaakt!
Dagelijks zijn hun vakmensen aan het werk in de eigen fabriek om daar met de beste en meest duurzame materialen een top product voor jou te maken.

Wil jij de beste Europese kwaliteit voor absoluut de laagste prijs!   Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom naar Enjooi..Living!

Bekijk onze  collectie via onderstaande blokken.

UrbanSofa-Montreal-Loungebank

UrbanSofa: de beste kwaliteit.

Bij UrbanSofa wordt niet bezuinigt op kwaliteit. Alle meubels worden geproduceerd uit zeer hoogwaardige materialen. Er wordt massief beukenhout gebruikt voor het frame van de bankstellen en men gebruikt alleen stalen nosag binnen vering.

De zitting wordt standaard gevuld met de allerbeste kwaliteit HR koudschuim. De stoffencollectie van ruim 160 stuks wordt met de grootste zorg samengesteld. Deze worden uitgebreid getest en komen pas in het stalenboek als er aan de hoge standaard wordt voldaan.
Deze standaard stoffen zijn vergelijkbaar van kwaliteit als de duurdere stofgroepen elders. Deze standaard geld ook voor de UrbanSofa tafels uit Azië.
De tafels zijn van massief hardhout en altijd voorzien van keurmerk voor bossen die duurzaam zijn beheerd.

UrbanSofa: de laagste prijs.

Alle kwalitatief vergelijkbare meubels  van een ander merk zijn heel veel duurder. Waarom kan UrbanSofa dan zo goedkoop leveren?
Het antwoord is simpel. In de meubelwereld worden veel modellen gemaakt die erg op elkaar lijken. Toch zie je hierin flinke prijs verschillen. Je kunt deze prijsverschillen altijd maar op één  manier verklaren: Er wordt bespaard op kwaliteit.
UrbanSofa bespaard nooit op kwaliteit, maar op de tussenhandel!
Een meubel wordt gemaakt in de veelal buitenlandse fabriek, gaat via de transporteur en importeur naar de distributeur, vervolgens op transport naar de groothandel en gaat dan uiteindelijk naar de winkel waar je deze aanschaft. Deze meerkosten lopen op tot wel 50%. UrbanSofa brengt jouw meubel direct vanuit de eigen fabriek met een eigen vrachtwagen naar Enjooi..
Bij Enjooi.. koop je dus een Europees kwaliteit product voor een messcherpe prijs.

UrbanSofa Lorenzo Hoekbank banner

Urban Sofa: Duurzame productie, aandacht voor het milieu.

Urban Sofa heeft de gehele productie keten in eigen hand en kan daarom meubels produceren met grote aandacht voor mens en milieu.
Iedere stap in de keten wordt continu bewaakt. Zo rijden ze met de nieuwste vrachtwagens en verwarmen ze de fabriek met houtafval uit de productie. Ze gebruiken hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen in Duitsland. Lekker dichtbij  en het draagt altijd het duurzaamheidskenmerk.

Nog een mooi voorbeeld is de tapijt productie in India. Al deze vloerkleden worden gemaakt onder toezicht van Stichting Care en Fair.  Als het mogelijk is wordt er gebruik gemaakt van ongebleekt karton en jouw bankstel, eetkamerstoel en eettafel zijn 100% recyclebaar.  Door de efficiënte manier van leveren en het gebruik van zoveel mogelijk lokale materialen is de ecologische footprint minimaal.

UrbanSofa: Met wie doe ik zaken en hoe zit het met de garantie.

Jij koopt jouw meubel bij Enjooi.. en dus zijn wij jouw aanspreekpunt. Wij verzorgen de service en garantie en hiervoor kun je altijd bij ons terecht. Natuurlijk staat ook UrbanSofa altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Omdat de fabrikant volledig achter de kwaliteit staat ontvang je 3 jaar gratis aanvullende fabrieksgarantie. Hiertoe registreer je je aankoop op de UrbanSofa website. Enjooi verzorgt als je dat wilt een vijfjarige garantie op vlekken en constructie via ALL-IN HOUSE SERVICE van Oranje furniture service concept

Wil je de volledige collectie bekijken, kijk dan op www.urbansofa.nl  Je vindt daar alle actuele informatie over modellen, stoffen, prijzen en ook een heleboel inspiratie. Natuurlijk kun  je ook altijd je vraag sturen naar info@enjooi.nl, bellen of kom gezellig even langs.