maison berger lolita

MAISON BERGER ZUIVERT, REINIGT EN PARFUMEERT AL 120 JAAR UW INTERIEUR.

.

Maurice Berger vond in 1898 het diffusie systeem met katalyse uit. Dit om de steriliteit in ziekenhuizen aan te pakken. Een functioneel product dus waaraan sinds 1930 door het aanvullen met parfum ook een vorm van plezier wordt toegevoegd. Het unieke brander systeem zuivert de lucht in uw huis als geen ander. Hierdoor verdwijnen hinderlijke geuren van o.a. koken, roken en huisdieren snel. Evenals het parfumeren dat ook snel en blijvend gebeurt zelfs in een groot vertrek.

MAISON BERGER; Een mooie en gevarieerde collectie branders.

De collectie branders bestaat uit creatieve en innoverende designs voor ieder interieur en voor ieders budget. Deze worden gemaakt door vooraanstaande glas en kristal fabrikanten zoals Faiencerie de Longwy en Cristallerie de bacarat.

MAISON BERGER; onze geurfamilies in geuren en kleuren.

Voor de branders van Maison Berger zijn ongeveer 50 unieke geuren beschikbaar onderverdeeld in verschillende geurfamilies.

FUNCTIONEEL; o.a. Neutre Essentiel, het geurloze en functionele huisparfum waar het allemaal mee begon. Dit parfum heeft drie belangrijke functies en moet daarom in het bezit zijn van iedere Maison Berger gebruiker. Het reinigt zonder te parfumeren, het neutraliseert de brander bij het overstappen naar een andere parfum en het optimaliseert de intensiteit van een huisparfum.

FRUITIG; o.a. Fruit D’eau, Verfrissend en licht exotisch. In een subtiele harmonie omhult de vanille zich met zoete muskus en in combinatie met het geparfumeerde geheim, dragonfruit, een vrucht van verschillende cactussoorten, straalt dit parfum een intense verleiding uit.

A

ORIENTAALS; o.a. Petillance Exquise, Dit huisparfum schittert als een glas rosé champagne en is een ware ode aan vreugde en gedeeld geluk. Het creëert met zijn noten van champagne een sprankelende en kleurrijke sfeer in ieder interieur.

FRIS; o.a. Herbe Fraiche, Dit huisparfum doet U denken aan vers gemaaid gras. Een helder, zuiver, explosief en zeer groen parfum dat door de toevoeging van waterbloemen én het viooltje een vrouwelijk accent meekrijgt.

ZOET; o.a. Orange de Cannelle, Een kruidig en warm huisparfum met sinaasappel en kaneel als belangrijkste ingrediënten. Gecombineerd met noten van o.a. gember nootmuskaat, vanille en muskus, verspreidt deze zoete geur in de wintermaanden een heerlijke warme en kruidige geur in uw woonkamer.

BLOEMIG; o.a. L’Elegante Parisienne, Een bloemig en sensueel huisparfum met een statig bloemig hart waarbij de vanille en kruidige noten de fluweelachtige en romige zachtheid van de witte blaadjes van de gardenia laten voortduren.

PUUR; o.a. Caresse de Coton, Een huisparfum met donsachtige, poederige en subtiele noten van onder andere rozen en oranjebloesem dat geïnspireerd is op de plantaardige vezel die de zaden van de katoenplant omhult.

MAISON BERGER; Aroma collection, geur en emotie.

De Aroma Collectie bestaat uit drie huisparfums met een weldadige invloed op emoties. Happy, Energy en Relax. Deze bestaan uit essentiële oliën waarvan de weldadige aromachologische eigenschappen erkend zijn. Deze geheel nieuwe parfum creaties hebben zo, op een geheel natuurlijke wijze, een positieve invloed op ons humeur en op onze emoties.

Parfumverspreider met sticks of keramiek; om het huisparfum continu en langdurig te verspreiden. Met tevens een innovatieve collectie om onaangename luchtjes te bestrijden de z.g. Anti Odeur collectie. De parfum verspreiders zijn voor 100% navulbaar. Geniet tot wel 8 weken lang.

Geurkaarsen op 100% plantaardige basis voor het subtiel parfumeren van uw interieur en voor een gezellig moment in een warme sfeer.

Happy; Beproef uw geluk met dit frisse en bloemige huisparfum met een subtiel zonnig facet.
Energy; Krijg meer energie met dit sprankelende en frisse huisparfum dat een opwekkende en energie gevende sfeer creëert.
Relax; Kruip lekker onder de wol en ontspan met dit subtiel, amberachtig en poederig huisparfum dat uitermate geschikt is voor ontspanning.

MAISON BERGER; autoparfum, stijlvol geurend rijden.

Het autoparfum is in een nieuw, modern en stijlvol jasje gestoken. De metalen diffuser is verkrijgbaar in drie verschillende stijlvolle designs en zijn navulbaar met twaalf verschillende geuren uit Grasse. Ben je gek op vanille of jasmijn? Wil je graag meer energie en positiviteit achter het stuur? Of ben je juist op zoek naar het parfum tegen onaangename geurtjes zoals tabak of dierenluchtjes. U kiest het design en het parfum dat het beste bij U past en geniet vervolgens wel 4 tot 6 weken van uw favoriete geur in uw auto.